Selecteer een pagina

LG 75UH855V review

Ben je op zoek naar een nieuwe televisie en heb je de voorkeur voor een televisie van het merk LG? Dan zijn er verschillende apparaten waar je uit kunt kiezen. Eén van de nieuwste televisies in het assortiment van LG, is de LG 75UH855V. Meer over deze televisie, lees je in deze uitgebreide review.

Dit is een van mijn favoriete tv’s. Niet alleen super scherp en mooi beeld. Maar staat ook erg netjes in elke woonkamer. Zeker een aanrader!

Max Wijnschenk

Eigenaar, HD-Vison.nl

De 75UH855V televisie van LG: een korte kennismaking

De LG 75UH855V is een nieuwe smart tv van het merk LG. De televisie heeft een SUPER USD televisiescherm van 75 inch (191 centimeter) en is voorzien van IPS 4K Quantum Display, HDR Super, webOS 3.0 en een geluidsinstallatie van Harman Kardon. Het is een vrij prijzige televisie, maar voor de vrij grote investering in de 75UH855V televisie krijg je wel een hoogwaardig apparaat terug.

Hieronder lees je wat de plus- en minpunten van de televisie zijn. Op deze manier kun je gemakkelijker bepalen of deze televisie van LG wel of niet aan jouw eisen voldoet en of deze televisie wel of niet bij jou past.

LG 75UH855V
Direct de goedkoopste kopen!

Voordelen

  • De televisie heeft Super Ultra HD en dit betekent dat je al jouw favoriete films, series en televisieprogramma’s op een superscherp beeld kunt bekijken.
  • De televisie geeft een prachtig geluid door de hoogwaardige Harman Kardon speakers die bij het apparaat geleverd worden.
  • De televisie heeft IPS 4K Quantum display en toont hierdoor levensechte kleuren.
  • De televisie heeft een grote kijkhoek en is hierdoor geschikt voor verschillende soorten ruimtes.
  • Verder is het apparaat ook voorzien van WebOS. Met deze functie kun je gemakkelijk en snel wisselen tussen televisie kijken, het gebruiken van apps en het gebruiken van internet op het apparaat. De televisie heeft dus niet alleen een scherp beeld en goed geluid, maar is ook gebruiksvriendelijk.

Nadelen

  • Het eerste minpunt van deze televisie, is dat het apparaat slechts 3 HDMI ingangen heeft. Heb je meer ingangen nodig, dan kun je beter een andere televisie aanschaffen.
  • Verder heeft de 75UH855V televisie van LG een vrij hoge prijs. Je krijgt zeker waar voor je geld als je deze televisie koopt, maar het is wel een flinke investering om dit apparaat van LG aan te kunnen schaffen.
Direct de goedkoopste kopen!